SNACK DELIVERY STEENWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1752 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack Delivery Steenwijk. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 20:48 Eten was voldoende en lekker! Bezorgtijd erg lang
19 feb 2024 om 20:39 Haute friture
12 feb 2024 om 9:04 Mijn sate was verbrand en ik had 2 milkshakes besteld maar er was er maar 1 geleverd, later werd die 2e gebracht maar toen waren we al olaar met eten. DIT IS ECHT DE LAATSTE KEER DAT IK DAAR HEB BESTELD!!
4 feb 2024 om 21:22 Helaas koude stukjes kip bij de kip en patat, waarschijnlijk niet goed gebakken. Patat had iets langer mogen bakken was wat rauw. Beetje jammer.
3 feb 2024 om 19:02 Ik had 2 kip satè besteld 1 was steenkoud, met slechts 3 stokjes en de andere daar zaten 4 satè stokjes in, en was nog net warm, en de satè was wel erg kleine stukjes,
29 jan 2024 om 19:21 Alles wat ik besteld had was aanwezig, en heel warm en lekker
28 jan 2024 om 18:13 Perfectie =)! Patat, snacks, bezorging. 10/10
26 jan 2024 om 23:12 Vega loempia redelijk gevuld met groente , wel veel vet erin, bekertje mayo lag deksel vanaf in tas dus daar zat weinig meer in Eten nog net warm genoeg, vanaf bestellen een uur tot brengen , vriendelijke bezorger!
20 jan 2024 om 19:32 Oprecht nog nooit zulk slecht gebakken patat gehad. De ene helft was overduidelijk 2 keer gefrituurd en en de andere helf was zo doorweekt dat je ze niet vast kon houden. Ik bestel hier nooit meer.
13 jan 2024 om 21:06 zie je wel, nu was de kip satè wel warm,
12 jan 2024 om 20:57 De ene kipsatè was warm, maar de tweede kipsatè was bijna koud. en dat ben ik niet gewend van jullie.
10 jan 2024 om 18:34 De patat was veels te hard niet lekker en lau dus niet lekker