SNACK DELIVERY STEENWIJK

SNACK DELIVERY STEENWIJK We going fast, maar wel veilig!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1495 beoordelingen
3 dec 2021 om 19:47 Patat te doorbakken en de pinda saus koud.
26 nov 2021 om 23:42 Helaas 1x ijs te weinig ontvangen.
20 nov 2021 om 7:39 Nu het op de fiets bezorgd wordt is het niet warm genoeg. Dit geld voor meer bedrijven. Heel jammer.
18 nov 2021 om 5:56 Was heerlijk
31 okt 2021 om 21:29 Helaas kregen wij hele donkere dubbel gebakken patat leek wel broze chips , direct gebeld en kwam snel met nieuwe die oké was. Helaas mijn ervaring met medewerker die tel opnam was niet fijn behoorlijk bot en onbeschoft , legde de tel er op .
29 okt 2021 om 21:19 Prima gegeten. Helaas 20 minuten te laat. Ondanks dat we bijna 1 1/2 uur voor bezorgtijd hadden besteld. Volgende keer maar afhalen...
25 okt 2021 om 19:54 Lang gewacht op bestelling. Dat voor een maandagavond. Kaassouffle koud. Bestelling niet compleet (1 patat te weinig) Smaak verder was ok.
25 okt 2021 om 15:18 Heerlijk gegeten, het was goed.
22 okt 2021 om 20:07 Je proeft dat de kwaliteit eten niet denderend is. Maar daar is de prijs ook naar denk ik dan. De bezorging was prima! Vriendelijk. En maar een paar minuutjes later dan de aangegeven tijd.
20 okt 2021 om 20:27 Bezorging was weer perfect. Heerlijke snacks en heerlijke patat. Alles nog super goed warm ! Het was weer een traktatie
18 okt 2021 om 19:07 De frikandelle speciaal waren steenkoud, en ik had een kaas souffle besteld, maar daar voor kreeg ik een koude kroket. De 2e kroket was ook koud en mijn patat was lauw. Wordt er soms besteld met een slak?
16 okt 2021 om 20:39 Dik voor elkaar!